zondag 27 november 2011

Chef Special in Simplon 25 november 2011

Met het gezellige clubje naar Chef Special in Simplon. Lekker gegeten bij de Buurvrouw en toen naar het Boterdiep. Het voorprogramma zou om half negen beginnen. Als we om iets over half negen aankomen staat er een flinke rij voor de deur. Het is uitverkocht. Het relatief jonge publiek heeft de weg naar Simplon gevonden. Altijd fijn als dit soort voorzieningen het goed doen.
Het voorprogramma Sacha Vee heeft helaas gewacht met optreden totdat iedereen binnen is. Om half tien trapt ze af. We zien een dame met hoedje en kuifje die nog het meeste doet denken aan de hoofdrolspeelster van Desperately Seeking Susan. De muziek is ongeveer net zo gedateerd. Wat ons betreft had ze best in Nieuw Zeeland mogen blijven.
Chef Special weet ons het voorprogramma snel te laten vergeten. We krijgen een lekkere mix van hiphop en rock voorgeschoteld die aanstekend werkt en de hele zaal in beweging zet. Lekkere eigen sound, beetje eigenwijs zonder arrogant te worden. De optredens in De Wereld Draait Door hebben ze geen windeieren gelegd, maar ook zonder waren ze er denk ik wel gekomen. De zaal dampt en beweegt op de nummers, die je toch weer bekender voorkomen dan je in eerste instantie dacht. Er wordt gesprongen en door de knieƫn gegaan. Het hele scala komt voorbij. Lekker feestje, dus tot op Noorderslag.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten